VABILO

Vse člane DRUŠTVA LEDVIČNIH BOLNIKOV SL. GRADEC, vabimo na zaključek leta in predavanje,

v gostilno KOVAČ ( Podgorje 50,Podgorje Pri Slovenj Gradcu )

v Nedeljo, dne 2. Decembra 2018 ob 11. uri.

V sklopu srečanja smo letos pripravili tudi poučno predavanje predavateljice Anje Pušnik, mag.psih. in sicer na temo DEPRESIVNOST IN ANKSIOZNOST PRI BOLNIKIH S KRONIČNO LEDVIČNO ODPOVEDJO. V želji, da se dobimo v čim večjem številu,  Vas vljudno vabimo, da se poslovimo od starega leta in skupaj nazdravimo prihajajočemu letu 2019.

PREDSTAVITEV PROGRAMA:

–  začetek ob 11.00 uri

–  sprejem udeležencev s pozdravnim nagovorom;

–  predavanje  DEPRESIVNOST in ANKSIOZNOST PRI BOLNIKIH S KRONIČNO LEDVIČNO ODPOVEDJO ( Anja Pušnik, mag. psih.)

–  kosilo z zabavnim programom

Zaželeno je, da vsak udeleženec prinese skromno darilo v okvirni vrednosti   5 EUR, za medsebojno obdarovanje.

Prijave zbirajo sestre na dializi ( 02 88 23 480) in predsednica Vera Merc (041 469 926) ali na mail vera.merc@gmail.com skrajni rok za prijave je četrtek, 29.11.2018.

Zaključek leta 2018